tiistai 1. tammikuuta 2013

Back in the game!

Meni joulukuu aikalailla herkutellessa, mutta näköjään herkkuihinkin voi kyllästyä. Hillittömällä innolla olen tänään lähtenyt toteuttamaan uudenvuodenlupaustani, sain herkuista ihan tarpeekseni. Eli tästä päivästä eteenpäin jatkan Fitfarmarina, vanhoilla syksyn ohjeilla. En enää tahdo maksaa uutta osallistumismaksua, kun ohjeet jo olemassa on.

Edellisen dieetin alussa hehkutin miehenkin osallistumista, mitä sitten ei koskaan tapahtunutkaan. Hehkutanpahan taas. Katsotaan, miten äijän tällä kertaa käy. ;) Rakas aviomieheni lopetti alkoholin käytön elokuussa, eli itsekuria ehkä kuitenkin löytyy enemmän kuin olin ehkä uskonut. Luulisi olevan aika helppoa kuitenkin heittäytyä projektiin mukaan, kun samasta taloudesta kuitenkin löytyy hommaan jo perehtynyt ja samoja ruokia syövä ihminen.

Salitreeniäkin pitäisi alkaa taas harrastamaan. Sekin vähän jäi kun ensin teloin jalan ja sen jälkeen kasvatin hyytelökasvaimen vasemman käden keskisormen tyviniveleen. Siinä se on kyllä edelleen, ja häiritsee kovasti painonnostoa. Saattaa siis olla, että nyt alkuun kulutan enemmän ryhmätunteja ja sen sellaisia liikuntamuotoja. Harmi sinänsä, salitreeni on tosi kivaa kun pääsee vauhtiin.

Lähtöpainon ja muut mitat otan vasta viikon päästä, en halua heti alkuunsa masentua siitä, kuinka olen kuuden kilon hoikistumisen tuhonnut täysin.

6 kommenttia:

  1. Mä sain tänä iltana tarpeekseni tästä vanhoihin mittoihin turvonneesta vatsastani ja kävin ostamassa Lite-kamat kaappiin ja vedin rahkailtapalan. Tästä se siis lähtee taas täälläkin, tosin salihommat jää varmaan vähän vähemmälle kun pitäisi sinne töihinkin palata taas enkä ehkä kehtaa roudata lapsia tarhapäivän jälkeen salin lapsiparkkiin tai edes sinä niiden vapaapäivänäkään eli salille koitan konytä jos toi ukko on joskus illalla kotona ja sitten viikonloppuisin :) Mut tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä sullekin! Mullakin alkaa työt ja muutenkin liikkumisen aloittaminen uudestaan on nyt jotenkin tosi vaikeaa. Kai se vaan pitäis päättää raahautua salille joku päivä. Vaikka lauantaina.

      Poista
  2. onko sinulla meili osoitetta johon voisin viestittää t. marica

    VastaaPoista
  3. Täällä on ollut hiljaista, mutta heitin nyt kuitenkin haasteen jos joskus aktivoidutkin taas :) http://ashtadance.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

    VastaaPoista
  4. Moi! Toivottavasti näet edelleen saamasi kommentit :) Eksyin sivuillesi, kun etsin tietoa neurofibromatoosista. Poikani on 6 kk ikäinen ja hänellä epäillään sitä. Olisiko mahdollista saada keskustella kanssasi sinun poikien tutkimuksista jne. Ihan vertaistuki mielessä siis :)

    VastaaPoista
  5. Moi! Toivottavasti näet edelleen saamasi kommentit :) Eksyin sivuillesi, kun etsin tietoa neurofibromatoosista. Poikani on 6 kk ikäinen ja hänellä epäillään sitä. Olisiko mahdollista saada keskustella kanssasi sinun poikien tutkimuksista jne. Ihan vertaistuki mielessä siis :)

    VastaaPoista

Kommentointi on enemmän kuin suotavaa :)